يکشنبه, 6 فروردين 1396
عنوان : تصویب متدولوژی استخراج نقشه‌های كاربری اراضی با روش‌های نوین
زير عنوان : هم‌اندیشی در خصوص متدولوژی موسسه تحقیقات آب برای تهیه نقشه‌های کاربری اراضی با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای با حضور اساتيد دانشگاه‌های برتر کشور برگزار شد.
 ۱۳۹۵/۰۸/۱۹
منبع خبر : روابط عمومي و امور بين‌الملل موسسه تحقيقات آب

تصويب متدولوژي استخراج نقشه‌هاي کاربري اراضي با روش‌هاي نوين

به گزارش روابط عمومي موسسه تحقيقات آب، با توجه به واگذاری مسئولیت تهیه نقشه‌های کاربری اراضی حوضه‌های آبریز کشور توسط وزارت نیرو به موسسه تحقیقات آب، جلسه‌ای به منظور ارزیابی متدولوژی موسسه برای تهیه نقشه‌های کاربری اراضی از تصاویر ماهواره‌ای با حضور اساتید دانشگاه‌های تهران، خواجه نصیرالدین طوسی، تربیت مدرس، شهید بهشتی و نماینده سازمان جغرافيایی نيروهای مسلح، نمایندگان دفتر برنامه‌ریزی کلان آب و آبفا و شرکت مدیریت منابع آب ایران در وزارت نیرو برگزار گردید.
در این جلسه، کارشناسان موسسه ضمن تاکيد بر اهمیت تهیه نقشه‌های کاربری اراضی در مدیریت صحيح منابع آب کشور و همچنین برشمردن فواید استفاده از تصاویر ماهواره‌ای نظير صرفه‌جويي در هزينه و زمان تهیه نقشه‌های کاربری اراضی در مقايسه با روش‌های سنتی، متدولوژی کار را در جلسه با جزئیات کامل ارائه نموده و نقشه کاربری اراضی تهیه‌ شده برای حوضه آبریز کرخه را به نمایش گذاشتند.
در ادامه جلسه، پرسش‌هاي حضار مطرح و توسط نمایندگان موسسه پاسخ داده شد.
در خاتمه، اساتيد حاضر در جلسه ضمن ارائه پيشنهادات خود در جهت ارتقاء متدولوژي مؤسسه براي تهيه نقشه‌هاي کاربري اراضي با استفاده از تصاوير ماهواره‌اي و نحوه صحت‌سنجي نتايج آن، متدولوژي مذکور را مورد تأييد قرار دادند.

تمام حقوق براي موسسه تحقيقات آب محفوظ است.