يکشنبه, 29 مهر 1397
رو عنوان : پيش خبر
عنوان : برگزاری رویداد استارت‌آپ ویكندی با محوریت موضوع "آب"
زير عنوان : تاريخ برگزاري: 23 تا 25 آبانماه 1397 ـ دانشگاه تربيت مدرس
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۸
منبع خبر : روابط عمومي موسسه تحقيقات آب

برگزاري رویداد استارت‌آپ ویکندی در زمینه‌ "آب" توسط پژوهشکده فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس

به گزارش روابط عمومي موسسه تحقيقات آب از خبرگزاری عطنا؛ پژوهشکده فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس در آبانماه سال جاری "رویداد استارت‌آپ ویکندی با محوریت مسئله آب" را در کارگروه‌های 6 گانه برگزار خواهد کرد.

این رویداد متفاوت برای اولین‌بار در تاریخ رویدادهای استارت‌آپ ویکندی کشور، کارگروه‌های علوم انسانی و اجتماعی، هنر و معماری و دانش‌آموزی را به عنوان کارگروه‌های مستقل در نظر گرفته و از ایده‌های استارت‌آپی حوزه آب که در این کارگروه‌ها مطرح شوند، حمایت‌های لازم را بعمل خواهد آورد.

حمید سلیمی‌کلی؛ دبیر این رویداد در شرح چگونگی حمایت از ایده‌های این رویداد توضیح ميدهد: برای حمایت از تیم‌ها و ایده‌های مختلفی که در این رویداد شرکت خواهند کرد، با سازمان‌ها و نهادهای خصوصی و دولتی و بین‌المللی رایزنی‌هایی انجام شده و برخی رایزنی‌ها نیز درحال انجام است. در زمینه حمایت از تیم‌های برتر این رویداد با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توافقاتی انجام شده است، ضمن اینکه چند ایده در بخش دانش‌آموزی نیز مورد حمایت این معاونت قرار خواهد گرفت.

همچنین با کمیسیون ملی یونسکو نیز هماهنگی‌هایی انجام شده و قرار بر این است که این کمیسیون داوران و سرمایه‌گذارانی را از استان‌های مختلف کشور به اختتامیه این رویداد دعوت کند.

علاوه بر آن، با دفتر منطقه‌ای یونسکو نیز مذاکراتی درحال انجام است که انشاا... در مراحل بعد همکاری‌هایی با این دفتر داشته باشیم.

کارآفرینی‌های استارت‌آپی در زمینه آب ممکن است دارای جنبه‌های مختلفی باشد. تقسیم‌بندی این کارآفرینی‌ها در زمره؛ خشکسالی، کم‌آبی، تولید آب، مدیریت آب و ... ممکن است تقسیم‌بندی کاملی نباشد، از این رو، این استارت‌آپ ویکند برای حل این مسئله، کارگروه‌هایی گسترده‌تر را در نظر گرفته است که شامل این کارگروه‌ها می‌شود:
- علوم انسانی
- علوم پایه
- علوم مهندسی و تکنولوژی
- هنر، معماری و طراحی
- دانش‌آموزی
- و آزاد (عموم مردم و افراد صاحب ایده)
بنابراین، این رویداد پذیرای تمامی ایده‌های استارت‌آپی در زمینه‌های فنی، فرهنگی و محتوایی، هنری و اجرایی و ... است.

روال اجرایی این رویداد به این صورت است که تمامی متقاضیان برای شرکت در رویداد به منظور قرارگیری در تیم‌های مناسب با تخصص‌شان باید رزوم‌های خود را در سایت رویداد به آدرس www.swnaji.com  آپلود کنند، همچنین کسانی که دارای ایدهای در این زمینه هستند، برای ارزیابی اولیه ایده‌شان از نظر اجرایی و عملیاتی بودن، باید مختصری از آن ایده را بر روی این سایت آپلود نمایند تا آن ایده‌ها مورد ارزیابی کمیته علمی این رویداد قرار گیرند و وارد رویداد شوند. منظور از این کار، انتخاب ایده‌هایی است که واقعا قابلیت اجراشدن را داشته باشند.

در خصوص روال اجرایی متفاوت این رویداد با سایر رویدادهای استارت‌آپ ویکندی، نوید شفیعی ثابت؛ مدیر اجرایی این رویداد توضیحاتی به این شرح ارائه می‌دهد: تاکنون رویدادهای استارت‌آپ ویکندی بسیاری در کشور ما برگزار شده است اما انتقادی که به تمامی این رویدادها مطرح بوده؛ همیشه درخصوص نداشتن خروجی و بی‌فایده بودن این رویدادها بوده است. ما در این رویداد به منظور بدست آوردن نهایت بهره‌وری، تصمیم گرفتیم ضمن تشکیل کارگروه‌های متفاوت از سایر رویدادها، روند اجرایی را نیز تغییر دهیم. یکی از مهم‌ترین علل شکست استارت‌آپ‌ها در کشور ما؛ تشکیل تیم‌های نامناسب است. این مسئله مخصوصا در استارت‌آپ ویکندها که اعضای تیم‌ها معمولا طی 3 روز آخر هفته با یکدیگر آشنا میشوند، پررنگ‌تر است. بنابراین ما فرآیند تیم‌سازی را تقریبا 15 روز پیش از رویداد آغاز می‌کنیم و طبق رزومه‌ها و ایده‌های دریافتی، شرکت‌کنندگان را به گونه‌ای با یکدیگر آشنا خواهیم کرد که بتوانند تیم مناسبی برای رویداد آماده کنند. در ضمن ما در اين استارت‌آپ، فرآیند کارگاه‌های رویداد که عموما در روز دوم رویداد برگزار می‌شود را به يکروز قبل از رویداد منتقل کرده‌ایم. هدف از این کار، جلوگیری از حواس‌پرتی شرکت‌کنندگان است. در روزهای رویداد معمولا شرکت‌کنندگان تمرکزشان بیش از اینکه روی کارگاه‌ها و مطالب آن باشد، بر روی تکمیل ایده‌شان است، ضمن اینکه اگر این کارگاه‌ها زودتر برگزار شوند، شرکت‌کنندگان برای تکمیل ایده‌شان زمان بیشتری در اختيار دارند.

مساله آب؛ یک مقوله فراگیر، مهم و استراتژیک است و کشور ما در معرض مخاطرات بسیار جدی قرار دارد. از سویی اگر، مشارکت‌های مردمی و بخش‌های خصوصی در این زمینه وجود نداشته باشد، هیچ دولتی به تنهایی توان مقابله با این بحران را نخواهد داشت. از این رو، اتخاذ دیدگاهی اقتصادی به آب میتواند تغییراتی هرچند اندک در الگوی مصرف این کالای ارزشمند ایجاد کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اين رویداد و آشنایی بیشتر با دنیای کسب و کارهای مرتبط با آب، میتوانید به وبسایت این رویداد به آدرس www.swnaji.com مراجعه نمایید.

رويداد استارت‌آپ ويکندي بت محوريت موضوع آب