پربارش‌ترین مناطق کشور در هفته جاری در نوار شمالی و حاشیه دریای خزر قرار دارند

نوار شمالی کشور و بخش‌هایی از حاشیه دریای خزر با مجموع بارش ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر، پربارش‌ترین مناطق کشور در هفته جاری خواهند بود.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، وقوع بارش‌ها در نوار شمالی و مناطق مجاور دریای خزر مورد انتظار است و مقادیر تجمعی بارش در این نواحی بین ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر پیش‌بینی شده است.

بر پایه تقسیمات حوضه‌های درجه یک کشور، حوضه دریای خزر با مقدار میانگین بارش ۱۲.۵ میلی‌متر و بیشینه بارش ۱۱۵.۱ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه درجه یک کشور در هفته جاری خواهد بود.

در مقابل، حوضه مرزی شرق با مقدار میانگین بارش صفر میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای ۱.۴ میلی‌متر کم‌باران‌ترین حوضه درجه یک کشور است.

در میان حوضه‌های درجه دو، حوضه تالش ـ مرداب انزلی با میانگین بارش ۴۳.۶ میلی‌متر و بیشینه ۸۶.۳ میلی‌متر، و حوضه رودخانه‌های بین سفیدرود و هراز با متوسط بارش ۴۴ میلی‌متر و بیشینه ۱۱۵.۱ میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌های درجه دو کشور خواهند بود.

همچنین در سطح استانی، استان‌های اردبیل، مازندران، گیلان، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی با بارش تجمعی ۵۰ تا ۷۵ میلی‌متر در هفته جاری در زمره پربارش‌ترین استان‌های کشور قرار دارند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مؤسسه تحقيقات آب به عنوان تخصصي‌ترين فعالان عرصه تحقيق و پژوهش در صنعت آب و فاضلاب كشور، با داشتن دو پژوهشكده در تهران و سه مركز ملي مطالعاتي – تحقيقاتي در شهرهاي تهران،‌ ساری، و شيراز‌ همواره كوشيده تا با استفاده از كارشناسان و متخصصان بخش‌هاي مرتبط با اين صنعت و قراردادن فضايي مناسب در اختيار آن‌ها به منظور تجربی ساختن آموخته‌هاي تئوري، هدف انجام پژوهش با زمينه تجاری‌سازی را در سازمان‌ها و مؤسسات تحقيقاتی نهادينه سازد.

ارتباط با ما
logo-samandehi
نقشه گوگل
اسکرول به بالا