انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان موسسه تحقیقات آب و دانشگاه کردستان

تفاهم‌نامه همکاری میان موسسه تحقیقات آب و دانشگاه کردستان منعقد شد.

تفاهم نامه

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، هدف از این تفاهم‌نامه، استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های آموزشی (به‌طور ویژه برای دانشجویان خارجی دانشگاه)، تحقیقاتی و فناوری در جهت استمرار ارتباط سازمان‌یافته بین دانشگاه و موسسه به‌منظور برطرف نمودن نیازهای متقابل است.

از محورهای همکاری تفاهم‌نامه موسسه تحقیقات آب با دانشگاه کردستان می‌توان به مواردی همچون ایجاد زمینه برای انجام فرصت‌های مطالعاتی اساتید دانشگاه در موسسه، بهره‌گیری از اساتید،متخصصان،کارشناسان و پژوهشگران جهت نظارت و بررسی نتایج پروژه‌های تحقیقاتی در حوزه‌های آب و آب و فاضلاب، هدایت و حمایت علمی و پژوهشی از مقالات، طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی در حوزه‌های مدنظر دو طرف با تأکید بر موارد مرتبط با دانشجویان خارجی و ظرفیت‌سازی برای جذب دانشجوی خارجی از کشورهای همسایه اشاره کرد.

گفتنی است، اعتبار این تفاهم‌نامه ۵ سال است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید