انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علامه طباطبائی و موسسه تحقیقات آب

امتیاز:

تفاهم‌نامه همکاری میان موسسه تحقیقات آب و دانشگاه علامه طباطبائی منقعد شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، این تفاهم‌نامه به منظور ایجاد و گسترش همکاری‌های آموزشی ـ پژوهشی و در راستای شناسایی و ارائه راهکار برای مسائل مرتبط با مدیریت آب کشور منعقد شد. تفاهم‌نامه مذکور در تاریخ 99/09/26 امضا شد و اعتبار آن به مدت دو سال شمسی می‌باشد.

محورهای همکاری در این تفاهم‌نامه به شرح ذیل است:

برسی و تهیه فهرست عناوین طرح‌های پژوهشی و فناوری مرتبط با نیازهای نظری و کاربردی مشترک و تعیین اولویت‌های همکاری در این زمینه.

همکاری در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی ـ کاربردی در زمینه مباحث اجتماعی، اقتصادی و حقوقی آب کشور.

همکاری در برگزاری همایش‌ها، نشست‌ها و سمینارهای علمی تخصصی، کرسی‌های نظریه‌پردازی و آزاد اندیشی، بازدیدهای علمی، برگزاری نمایشگاه‌ها، کارگاهای تخصصی و دوره‌های آموزشی کوتاه مدت و بلندمدت (مورد نیاز دو طرف) و شرکت پژوهشگران در جلسات فنی و تخصصی مورد نیاز طرفین (با ارائه درخواست رسمی).

همکاری در تالیف، تدوین و ترجمه منابع، متون، کتب علمی و طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با مباحث مرتبط با مدیریت منابع آب.

بسترسازی مشارکت اعضای هیئت علمی و کارشناسان پژوهشی دو طرف در راهنمایی، مشاوره و داوری پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و تدریس دروس بین رشته‌ای آب.

بهره‌گیری از اساتید، متخصصان، کارشناسان و پژوهشگران جهت نظارت و برسی نتایج پروژه‌های تحقیقاتی در زمینه مدیریت منابع آب.

هدایت و حمایت علمی و پژوهشی از مقالات، طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی در حوزه‌های مدنظر دو طرف.

ایجاد دسترسی به پایگاه‌های داده دو طرف اعم از کتابخانه‌ها، مقالات و پایان‌نامه‌ها به منظور تسهیل اشتراک‌گذاری دانش و اطلاعات در حوزه آب.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter