موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو محل تاسیس کارخانه نوآوری آب و آبفا

امتیاز:
5/5

در بازدید مدیرعامل شرکت تهیه و ساخت کالای آب و برق (ساتکاب) از موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو، محورهای همکاری ساتکاب با موسسه راجع به راه اندازی کارخانه نوآوری آب و آبفا مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، محمدولی علاءالدینی مدیرعامل شرکت ساتکاب در جريان بازديد از موسسه تحقيقات آب وزارت نيرو گفت: شرکت ساتکاب جزو 5 شرکت مادر تخصصی وزارت نیرو است که عمده فعالیت اين شركت سهامداری200 شرکت از مجموعه شرکت‌های وابسته به وزارت نیرو است که 60 درصد سرمایه‌گذاری آنها را در اختیار دارد.
وي با بيان اينكه دکتر رضا اردکانیان وزیر نیرو چند ماموریت برای شرکت ساتکاب تعریف كرده‌اند، تصريح كرد: وزير نيرو این ماموریت‌ها را در راستاي حمایت از ساخت داخل و فناوری‌های نوین، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، توسعه رقابت برای ساخت کالاهای داخلی، توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی، یکپارچه‌سازی بیمه‌ها (اين امر براي نخستین بار امسال کلید خورد و از سال آینده تکمیل مي شود) و همچنين یکپارچه‌سازی فناوری اطلاعات و ارتباطات عنوان کرد.
علاءالدینی با بيان اينكه طي سال گذشته و قبل از همه‌گيري کرونا در كشور هفت استارت آپ برگزار شد، خاطرنشان كرد: در برگزاري استارت آپ‌ها به موضوعاتي از جمله سازگاری با کم آبی پرداخته شد، همچنين نمایشگاهی نيز درخصوص این موضوع برگزار و کالاهايي نيز در زمینه مدیریت مصرف شناسایی شد.
علاءالدینی در ادامه به بازديدي كه پيش‌تر از موسسه تحقیقات آب داشت اشاره کرد و گفت: بخشی از مکان تعیین شده برای راه اندازی کارخانه نوآوری آب و آبفا آماده است که می‌توان به سرعت کار را کلید زد و با همکاری دوطرف کار را پيش برد؛ نکته حائزاهمیت این است که می‌توان کارخانه نوآوری برق را هم در اين محل مستقر کرد و اگر معاون تحقیقات وزیر نیزو موافق باشند، کارخانه نوآوری آب و برق را در یک مکان مستقر كنيم.
وی ادامه داد: پیشتر تفاهم‌نامه‌ای با پژوهشگاه نیرو منعقد شد مبنی براینکه کارهای علمی و فکری که آنجا صورت گرفته تجاری‌سازی آنها برعهده ساتکاب باشد که می‌توان این موضوع را با استقرار کارخانه نوآوری آب و برق در موسسه توسعه دارد و موسسه تحقیقات آب نیز تبدیل شود به مرکز علمی پشتیبانی صنعت آب و برق.
علاءالدینی به وجود مصوبه شورای امنیت برای حمایت از تولید بار اول اشاره کرد و با تاکید براینکه مصوبات شورای امنیت ملی لازم الاجرا است به دلیل آنکه پس از تصویب به امضای مقام معظم رهبری می‌رسد گفت: می‌توانیم از این ظرفیت برای حمایت از تولید بار اول استفاده کنیم.

*استفاده بهينه از فرصت هاي موجود براي اشتغالزايي جوانان
دکتر محمدرضا کاویانپور رئیس موسسه تحقیقات آب در اين بازدید گفت: فرصت و ظرفيت‌های خوبی در اختیار ماست که باید از آن برای رسیدن به اهداف مدنظرمان که توسعه کشور، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و اشتغالزايي جوانان است استفاده کرد.
دکتر کاویانپور با اشاره به تاکید دکتر رضا اردکانیان درخصوص راه‌اندازی کارخانه نوآوری آب و آبفا ادامه داد: بعد از مذاکراتی که با دکتر سیدمحمدمهدی نوربخش مدیر کل دفتر آموزش، تحقیقات و فناوری و دکتر محمدصالح اولیا معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو صورت گرفت، راه اندازی کارخانه نوآوری آب و آبفا با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی پیگیری شد و خیلی تلاش کردیم که برنامه مشخصی را ارائه کنند که حدود 2 ماه طول کشید و متاسفانه بدون نتیجه باقیماند. ضمنا مذاکراتی هم با شهرداری تهران برای مشارکت در کارخانه نوآوری آب و آبفا انجام شده است. ایشان اظهار امیدواری کرد که با خواستی که موسسه و ساتکاب دارند با استارت آپ‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و حضور جوانان مستعد در این مجموعه محقق و منشا خیر شود.
سید محمدمهدی نوربخش مدیر کل دفتر آموزش، تحقیقات و فناوری وزارت نیرو نيز در اين بازديد گفت: کارخانه نوآوری که به عنوان زیست بوم نوآوری طراحی شده یکی از مولفه‌های اصلی در آن زیست بوم محسوب می‌شود و از طرف دیگر هم جزو برنامه‌های الف-ب ایران است که قول آن به وزیر نیرو داده شده و قبل از سال نیز باید افتتاح شود. وي عنوان كرد: کارخانه نوآوری آب و آبفا در جهت بومی‌سازی و تامین نیازهای صنعت آب و آبفا می‌باشد.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter