برگزاری سخنرانی علمی توسط پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب (به صورت مجازی)

امتیاز:
با همکاری معاونت پژوهشی موسسه تحقیقات آب
برگزاری سخنرانی علمی توسط پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب (به صورت مجازی)

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب با همکاری معاونت پژوهشی موسسه اقدام به برگزاری سخنرانی علمی به صورت مجازی خواهد کرد.

این سخنرانی علمی توسط دکتر ایمان ملک‌پور؛ پسادکترا دانشگاه ارواین کالیفرنیا و دکترای عمران و محیط‌زیست از دانشگاه آیوا در روز یکشنبه ١٨ آبان‌ماه سال جاری ساعت ۸ تا ۱۰ صبح برگزار می‌شود.

گفتنی است، موضوع این سخنرانی علمی بررسی گذشته و آینده تغییرات جریان‌های سیلابی: اثرات بالقوه و محرک‌های محیطی آن (The Past and Futuer Chenges in Flooding: Its Potential ImpactsT and Physical Drivers) است.

همچنین عناوین این سخنرانی شامل:

ـ تغییرات روندهای سیلابی با تحلیل داده‌های مشاهداتی،

ـ عوامل ایجاد تغییرات احتمالی در جریان‌های سیلابی،

ـ تغییر اقلیم و اثرات آن بر وقوع جریان‌های سیلابی در آینده،

ـ اثرات تغییرات جریان‌های سیلابی بر زیرساخت‌های پیرامون رودخانه‌ها

ـ و معرفی زنجیره بهم‌پیوسته اتفاقات حدی با نگاه به تغییرات اقلیمی می‌باشد.

لازم به ذکر است، برای همکاران موسسه، سخنرانی به ‌صورت مجازی و در سالن اجتماعات ارائه خواهد شد و دسترسی‌های لازم نیز برای مراکز مستقر در ساری و شیراز (جهت استفاده از سخنرانی) فراهم خواهد شد.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مؤسسه تحقيقات آب به عنوان تخصصي‌ترين فعالان عرصه تحقيق و پژوهش در صنعت آب و فاضلاب كشور، با داشتن دو پژوهشكده در تهران و سه مركز ملي مطالعاتي – تحقيقاتي در شهرهاي تهران،‌ ساری، و شيراز‌ همواره كوشيده تا با استفاده از كارشناسان و متخصصان بخش‌هاي مرتبط با اين صنعت و قراردادن فضايي مناسب در اختيار آن‌ها به منظور تجربی ساختن آموخته‌هاي تئوري، هدف انجام پژوهش با زمينه تجاری‌سازی را در سازمان‌ها و مؤسسات تحقيقاتی نهادينه سازد.

logo-samandehi
نقشه گوگل