برگزاری سخنرانی علمی توسط پژوهشكده مطالعات و تحقیقات منابع آب (به صورت مجازی)

امتیاز:
با همکاری معاونت پژوهشی موسسه تحقیقات آب
برگزاری سخنرانی علمی توسط پژوهشكده مطالعات و تحقیقات منابع آب (به صورت مجازی)

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، پژوهشکده مطالعات و تحقیقات منابع آب با همکاری معاونت پژوهشی موسسه اقدام به برگزاری سخنرانی علمی به صورت مجازی خواهد كرد.

اين سخنراني علمی توسط دکتر ایمان ملک‌پور؛ پسادکترا دانشگاه ارواین کالیفرنیا و دکترای عمران و محیط‌زیست از دانشگاه آیوا در روز یکشنبه ١٨ آبان‌ماه سال جاري ساعت ۸ تا ۱۰ صبح برگزار مي‌شود.

گفتني است، موضوع این سخنرانی علمی بررسی گذشته و آینده تغییرات جریان‌های سیلابی: اثرات بالقوه و محرک‌های محیطی آن (The Past and Futuer Chenges in Flooding: Its Potential ImpactsT and Physical Drivers) است.

همچنین عناوین این سخنرانی شامل:

ـ تغییرات روندهای سیلابی با تحلیل داده‌های مشاهداتی،

ـ عوامل ایجاد تغییرات احتمالی در جریان‌های سیلابی،

ـ تغییر اقلیم و اثرات آن بر وقوع جریان‌های سیلابی در آینده،

ـ اثرات تغییرات جریان‌های سیلابی بر زیرساخت‌های پیرامون رودخانه‌ها

ـ و معرفی زنجیره بهم‌پیوسته اتفاقات حدی با نگاه به تغییرات اقلیمی می‌باشد.

لازم به ذكر است، برای همکاران موسسه، سخنرانی به ‌صورت مجازی و در سالن اجتماعات ارائه خواهد شد و دسترسی‌های لازم نیز برای مراکز مستقر در ساری و شیراز (جهت استفاده از سخنرانی) فراهم خواهد شد.

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter