دو حوضه‌ ارس و رودخانه‌های بين سفيدرود و هراز پرباران‌ترین حوضه‌‌های درجه دو کشور

از میان حوضه‌های درجه 2 کشور، حوضه‌ ارس و حوضه رودخانه‌های بين سفيدرود و هراز پرباران‌ترین حوضه‌های درجه دو کشور هستند.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده برای هفته جاری (3 تا 8 تیر) وقوع بارش‌ها در شمال غرب و مناطقی از شمال کشور پیش‌بینی می‌شود. در این مناطق کشور مقادیر تجمعی بارش 75-50 میلی‌متر پیش‌بینی‌ شده است.

بر اساس تقسیمات حوضه‌های درجه 1 کشور، حوضه آبریز دریای خزر با مقدار میانگین 15.1 میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای 100.4 میلی‌متر و حوضه آبریز دریاچه ارومیه با مقدار میانگین 8.5 میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای 97.9 میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌های ‌کشور در هفته جاری خواهند بود.

همچنین حوضه آبریز مرزی شرق با مقدار میانگین صفر میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای 0.1 میلی‌متر کم‌باران‌ترین حوضه درجه 1 کشور است.

از میان حوضه‌های درجه 2 کشور، حوضه‌ ارس با متوسط بارش 17.9 میلی‌متر و بیشینه بارش 100.4 میلی‌متر و حوضه رودخانه‌های بين سفيدرود و هراز با مقدار میانگین 45.2 میلی‌متر و بیشینه نقطه‌ای 98.7 میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه‌های درجه دو کشور هستند.

از میان استان‌های کشور، استان‌های شمالی و شمال غرب کشور با بارش تجمعی معادل 75-50 میلی‌متر در هفته جاری پربارش‌ترین استان‌های کشور خواهند بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مؤسسه تحقيقات آب به عنوان تخصصي‌ترين فعالان عرصه تحقيق و پژوهش در صنعت آب و فاضلاب كشور، با داشتن دو پژوهشكده در تهران و سه مركز ملي مطالعاتي – تحقيقاتي در شهرهاي تهران،‌ ساری، و شيراز‌ همواره كوشيده تا با استفاده از كارشناسان و متخصصان بخش‌هاي مرتبط با اين صنعت و قراردادن فضايي مناسب در اختيار آن‌ها به منظور تجربی ساختن آموخته‌هاي تئوري، هدف انجام پژوهش با زمينه تجاری‌سازی را در سازمان‌ها و مؤسسات تحقيقاتی نهادينه سازد.

ارتباط با ما
logo-samandehi
نقشه گوگل
اسکرول به بالا