گزارش پیش‌بینی بارش بر اساس پایش مدل‌های جهانی تا پنجم فروردین

موسسه تحقیقات آب موارد محتمل وقوع سیلاب را بر اساس پایش مدل‌های جهانی، مدل‌سازی منطقه‌ای موسسه و هشدارهای سازمان هواشناسی کشور تا پنجم فروردین اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، بر اساس پایش مدل‌های جهانی، مدل‌سازی منطقه‌ای موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو و هشدارهای سازمان هواشناسی کشور، موارد محتمل وقوع سیلاب تا روز سه‌شنبه (پنجم فروردین‌ماه) به شرح زیر پیش‌بینی شده است:

🔻در حوضه‌‌‌‌های آبریز کرخه و مرزی غرب، کارون بزرگ، دریاچه ارومیه از بعدازظهر روز یکشنبه (دوم فروردین‌ماه)، وقوع بارشی به مدت ۳۰ ساعت و به میزان تقریبی (تجمعی حداکثر نقطه‌ای) ۸۰ تا ۱۰۰ میلی‌متر در استان‌های ایلام، لرستان، کرمانشاه و به میزان تقریبی (تجمعی حداکثر نقطه‌ای) ۴۰ تا ۸۰ میلی‌متر در استان‌های خوزستان (مناطق شمالی)، آذربایجان غربی (مناطق جنوب و جنوب غرب) و به میزان تقریبی (تجمعی حداکثر نقطه‌ای) ۲۰ تا ۴۰ میلی‌متر در استان‌های آذربایجان شرقی (برخی نواحی مرکزی و جنوب)، زنجان (برخی از نواحی) محتمل خواهد بود.

🔻لازم به ذکر است که وقوع بارش‌های نسبتاً چشمگیر طی روزهای آینده (به ویژه پنجشنبه و جمعه‌) در استان‌های غربی و به‌خصوص استان‌های جنوبی کشور ملاحظه می‌شود.

فلش

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مؤسسه تحقيقات آب به عنوان تخصصي‌ترين فعالان عرصه تحقيق و پژوهش در صنعت آب و فاضلاب كشور، با داشتن دو پژوهشكده در تهران و سه مركز ملي مطالعاتي – تحقيقاتي در شهرهاي تهران،‌ ساری، و شيراز‌ همواره كوشيده تا با استفاده از كارشناسان و متخصصان بخش‌هاي مرتبط با اين صنعت و قراردادن فضايي مناسب در اختيار آن‌ها به منظور تجربی ساختن آموخته‌هاي تئوري، هدف انجام پژوهش با زمينه تجاری‌سازی را در سازمان‌ها و مؤسسات تحقيقاتی نهادينه سازد.

ارتباط با ما
logo-samandehi
نقشه گوگل
اسکرول به بالا