موسسه تحقیقات آب

روز: آذر ۲۹, ۱۴۰۱

رییس موسسه تحقیقات آب در مراسم افتتاحیه نمایشگاه پژوهش و فناوری وزارت نیرو: کارخانه نوآوری آب و آبفا به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، «محمدرضا کاویانپور» در مراسم افتتاحیه هفته پژوهش و نمایشگاه پژوهش و فناوری وزارت نیرو ۱۴۰۱ در پژوهشگاه نیرو افزود: کارخانه نوآوری آب و آبفا محلی است برای هم‌اندیشی فعالان صنعت آب تا بتوانند با هم‌افزایی؛ مشکلات بخش آب کشور را برطرف کنند. وی ادامه داد: کارخانه نوآوری آب و آبفا پذیرای شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور خواهد بود.

حوضه‌های آبریز کشور این هفته و هفته آینده بارش پراکنده دریافت خواهند کرد

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، هفته جاری وقوع بارش‌ها به‌طور عمده در مناطق جنوب غربی، غرب، سواحل دریای خزر و به‌صورت پراکنده در مرکز کشور پیش‌بینی می‌شود.

در هفته پژوهش انجام شد؛ بازید دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور از موسسه تحقیقات آب

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات آب، در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ ۲۲ و ۲۳ آذرماه سال جاری، رویداد بازدید دانشجویی از موسسه تحقیقات آب انجام شد.